×
konsull nderi

Konsulli i Nderit i Republikës së Italisë në Ekaterinburg, Roberto D'Agostino, i tregoi Agjencisë IPA mbi drejtimet prioritare të punës së Konsullatës dhe ndau me të përshtypjet e veta për qytetin dhe vetë Rusinë.

Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Republikës së Shqipërisë në Federatën Ruse, z. Sokol Gjoka, i mbështetur nga stafi i tij si dhe nga Konsulli i Nderit të Shqipërisë në qytetin e Shën Peterburgut dhe rajonin e Leningradit, z. Aleksandër Novik, dha me dt. 24 dhjetor një pritje në qytetin e Sh. Petersburgut me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë dhe inagurimit zyrtar të Konsullit të Nderit të Shqipërisë në këtë qytet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31