×
fast-food

Sipas një studimi të shkencëtarëve australianë, ushqimi jo i shëndetshëm fillon të ndikojë shumë shpejt në funksionet njohëse (kognitive) të trurit, në veçanti ai prek kujtesën.

Punonjësit e rrjeteve të ushqimit të shpejtë (ang. Fast Food) organizuan një grevë në Nju Jork, duke kërkuar rritjen e pagës minimale deri në 15 $ në orë

Në Australi rrjeti i restoranteve të ushqimit të shpejtë "McDonalds" e ndryshoi emërtimin
Në fermat e shpendëve në Kinë përdorin lëndë narkotike për ushqimin e zogjve, në mënyrë që të përshpejtojnë rritjen e tyre dhe peshën e tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31