×
fejesë

Princi Harry i Britanisë së Madhe po përfundon shërbimin në Aviacionin e Ushtrisë dhe po transferohet për të vazhduar shërbimin në shtabin e Londrës të Forcave të Armatosura, njoftoi të premten Kensington Palace.

Aktorja Olivia Wilde u fejua me të dashurin e saj, aktorin dhe skenaristin Jason Sudeikis. Dihet se 37-vje
Ish-Kryeministri i Italisë Silvio Berlusconi shpalli sot fejesën e tij me Francesca Pascale, e cila është gati 50 vjet më e re se ai. "Më në fund unë nuk do të ndjehem më aq i vetmuar", - deklaroi politikani italian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31