×
fundi i botës, Nëntor 2012
Astrologët nuk shohin asnjë arsye për të folur për ardhjen e "fundit të botës". "Nuk ka asnjë sfond astronomik dhe astrologjik për këtë", - deklaroi të enjten themeluesi i Bashkimit të Astrologëve Profesionalë Boris Bojko.
astrologjia, fundi i botës
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30