×
kufoma

Kompania ruse filloi ofrimin e shërbimeve për ngrirjen e njerëzve dhe të kafshëve shtëpiake, të cilët në të ardhmen do të mund t’i ringjallin. Kontrata me kompaninë kanë nënshkruar tashmë më shumë se 100 vetë. Kostoja e ngrirjes është 36.000 $.

Efektivët e policisë së SHBA-së njoftuan mbi zbulimin e trupit të të dyshuarit për të shtënat me armë zjarri në një qendër tregtare në shtetin New Jersey.

Punonjësit e aeroportit “Vnukovo” të kryeqytetit rus gjetën në shasinë e aeroplanit, që mbërriti nga Rimini i Italisë, trupin e pajetë të një burri.
Opozitarët sirianë gjetën trupat e 68 personave të vrarë me plumb në kokë në lumin e qytetit të Aleppo, njofton Observatori Sirian për të Drejtat e Njeriut me bazë në Britani.
Në veri të Meksikës, në shtetin Chihuahua, u gjetën 19 trupa meshkujsh të varrosur në një varr.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31