×
martesa midis të njëjtit seks, Gusht 2013

Pentagoni më 3 shtator do t’u ofrojë çifteve të bashkëshortëve të ushtarakëve të të njëjtës gjini të njëjtat përfitime sociale si dhe heteroseksualëve.

Një çift homoseksualësh për herë të parë vuri kurorë në Kishën Evangjeliste të Gjermanisë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31