×
martesa midis të njëjtit seks, Maj 2013
Dhoma e Komunave e Parlamentit britanik votoi në favor të legalizimit të martesave mes të njëjtit seks në Angli dhe Uells.
Autoritetet braziliane arritën në konkluzionin se organet shtetërore nuk duhet t'u refuzojnë procedurën e regjistrimit të martesës çifteve të të njëjtit seks që duan të zyrtarizojnë marrëdhëniet e tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31