×
British Petrolium

Kompania e naftës BP (British Petroleum) ka ngritur një padi kundër qeverisë amerikane në Gjykatën e Qarkut në Teksas.

Korporata britanike e naftës “BP” shpalli mbi blerjen e aksioneve të veta nga investitor
"Rosneft" shpreson në realizimin e projekteve të mëdha strategjike në partneritet me grupin e
Kompania Energjetike BP (British Petroleum Company) njoftoi për ndërtimin e një sistemi të ri kompjuterik në Houston (shteti i Texas). Atje është planifikuar të vendoset një superkompjuter i modernizuar.
Gjigandi britanik i naftës "BP" ndalohet të nënshkruajnë kontrata me qeverinë federale të SHBA-ve.
Korporata britanike “British Petrolium” (BP), "Rosneft" dhe aksioneri i saj kryesor "Rosneftegaz" nënshkruan një paketë dokumentesh përfundimtare dhe detyruese që parashikojnë shitjen e 50% të aksioneve të TNK-BP dhe investimet e BP-së në "Rosneft", thuhet në njoftimin e kompanisë britanike.
Kompania më e madhe ruse e naftës SH. A. "NK Rosneft " ka rënë dakord për blerjen e 100% të TNK-BP.
Kompania britanike e naftës British Petrolium (BP) do të duhet të paguajë një gjobë që varion nga 3-5 miliardë dollarë për shkak të incidentit në Gjirin e Meksikës. Ky vendim duhet të konfirmohet nga Departamenti i Drejtësisë i SHBA-ve.
"Rosneft" ka një plan për projektet e reja, ku ajo synon të bashkëpunoj
Kompania "Rosneft" nënshkroi një marrëveshje me koncernin e British Petrolium (BP) për të blerë 50% të aksioneve në pronësi të tij në kompaninë ruse TNK-BP.
Kompania britanike “Brititsh Petrolium” (“BP”) njoftoi se ende nuk është arritur një
Kompania ruse e naftës "Rosneft" i prezantoi zyrtarisht britanikes “BP” ofertën e saj për të blerë 50% të aksioneve të “TNK-BP” për 28 miliardë dollarë me pagesë me para dhe aksione.
Konsorciumi i biznesmenëve rusë AAR dhe kompania më e madhe ruse e naftës "Rosneft" pothuajse ranë dakord për shitjen e 50% të aksioneve të AAR TNK-BP-së për 17 miliardë stërlina.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31