×
Zgjedhjet presidenciale 2012 në SHBA, 5 nëntor 2012
Presidenti i SHBA-ve Barack Obama, sipas parashikimit të magjistarit nga i njëjti fshat i babait t
Sipas të dhënave të sondazheve, Barack Obama dhe kandidati nga Partia Republikane Mitt Romney kanë mundësi pothuajse të barabarta për të fituar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30