×
armë kibernetike, 18 qershor 2013
Autoritetet e Rusisë dhe SHBA-së brenda një muaji do të krijojë një grup
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
6
7
8
9
11
12
13
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30