×
armë kibernetike, Shkurt 2013
Qeveria e SHBA-së lëshoi të mërkurën një dokument mbi kundërveprimin aktiv ndaj sulmeve kibernetike dhe mbrojtjen e sekreteve tregtare nëpërmjet fuqizimit të presionit diplomatik mbi vendet e tjera.
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin shtroi detyrën "për formimin e një sistemi unik
Një grup hakerësh i quajtur "Ushtria elektronike siriane" theu rreth 50 faqe të Internetit t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28