×
film vizatimor

Në Parkun e famshëm Izmaillovo të Moskës filloi të funksionojë kinemaja e parë prej dëbore në vend. Filmat vizatimorë shfaqen në të në regjim non-stop - që nga hapja e deri në mbyllje.

Shoku Mao - "timonieri i madh" i Kinës - do të jetë personazhi kryesor i një filmi vizatimor për fëmijë.

Pakistani shpiku superheroinën e vet. Duke filluar që nga muaji gusht në kanalin televiziv pakistanez Geo TV do të shfaqet filmi vizatimor "Burka Avenger", titulli i të cilit përkthehet si "Hakmarrësja me hixhab".

Ekipi i animatorëve rusë po realizon me sukses një projekt për krijimin e një mjedisi për fëmijë dhe adoleshentë, me imazhe pozitiv të shpikësve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31