×
Feja dhe politika, Janar 2013
Gjykata Penale e Kajros ditën e martë miratoi dënimin me vdekje në munges
Në Francë dolën në shitje vizatimet komike (ang. comics) mbi jetën e Profetit Muhamed.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31