×
Feja dhe politika, 27 shtator 2012
Lidhja e Shteteve Arabe bëri thirrje për miratimin e një ligj për
Revista spanjolle satirike “El Jueves” ("E enjtja") botoi një karikaturë të Profetit Muhamed. Si
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
22
23
29
30