×
Krishterimi, 2012
Autoritetet e Xhamajkës morrën vendimin të ndalojnë leximin e predikimeve fetare në transportin publik.
Që të falin njëri-tjetrin dhe të avancojnë së bashku më tej u bëri thirrje popujve të Rusisë dhe Polonisë Hierarku i parë i Kishës Orthodhokse Ruse. Këto ditë ai ndodhet me një vizitë zyrtare në Varshavë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31