×
Pussy Riot, Tetor 2012
Anëtarja e liruar së fundmi e punk grupit “Pussy Riot” Ekaterina Samuceviç u
Katër aktivistë të lëvizjes protestuese "Pushto Londrën" lidhën veten
Gjykata e qytetit të Moskës morri vendimin për t'ia zëvendësuar afatin e dënimit pjesëmarrëses së punk grupit “Pussy Riot” Ekaterina Samuceviç me lirim me kusht dhe ta lirojë atë mu në sallën e gjyqit.
Gjykata e Qytetit e Moskës shtyu sot shqyrtimin e çështjes për anulimin e aktgjykimit të pjesëmarrëseve grupit punk "Pussy Riot", të dënuara me 2 vjet burg për huliganizëm në Katedralen Krishti Shpëtimtari.
Gjykata e Qytetit e Moskës do të shqyrtojë të hënën
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31