×
Energomash
Organizata joqeveritare ruse "Energomash" prodhoi karburantin me efikasitet të lartë "Acetam" (përzierje me pë
Korporata e kërkimit shkencor dhe prodhimit “Energomash”, që mban emrin Valentin Gllushko, vazhdon të mbetet, si dhe më parë, një ndër ndërmarrjet lidere të Rusisë në prodhimin e motorëve të raketave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31