×
Skype, 2012
Shërbimi i Internet-telefonisë Skype e ka çaktivizuar përkohësisht funksionin e rip
Në Skype gjetën një dobësi kritike që lejon thyerjen e çfarëdo lloj llogarie, duke ditur vetëm postën elektronike (ang.
Kompania Microsoft, e cila zotëron shërbimin Skype, i lejoi agjencive të zbulimit për të përgjuar bisedat dhe për të lexuar korrespondencën e përdoruesve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31