×
Lëvizja "Vëllazëria Myslimane", Tetor 2012
Në Egjipt lideri suprem i lëvizjes islamike "Vëllazëria Myslimane" Muhammad Badia u bëri thirrje myslimanëve për xhihad me qëllim kthimin e tempujve të shenjtë islamikë - Jeruzalemin dhe Xhaminë Al-Aqsa, e cila ndodhet atje.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31