×
Kenia, Tetor 2013

Në Kenia policia përdori gazin lotsjellës dhe mjete të tjera speciale për shpërndarjen e demonstratës së iniciuar në shenjë proteste kundër vrasjes së klerikut mysliman, i cili dyshohej për lidhje me ekstremistët.

Në Kenia policia përdori gazin lotsjellës dhe mjete speciale për të shpërndarë demonstratën kundër vrasjes së klerikut mysliman, i cili dyshohej për lidhje me ekstremistët. Siç njoftoi televizioni i Kenias, në mesin e demonstruesve ka të plagosur.

Militantët e grupit somalez "Al-Shabab" bënë publike tekstin e një deklarate, në të cilën kërcënojnë se do të kryejnë sulme të reja terroriste akoma më brutale në Kenia, nëse trupat keniane nuk do të tërhiqen nga Somalia.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31