×
lulet

Në kopshtin botanik të Tverit nën qiell të hapur mu në mes të dimrit kanë çelur lule boret (lat. Galanthus; angl. Snowdrop) - ky është rezultat i anomalive ekstreme të motit në rajonin e Rusisë Qendrore.

"Ne e kemi përfshirë Moskën në hartën botërore të luleve!"- deklaroi e entuziazmuar Presidentja e Festivalit të Parë Ndërkombëtar të kopshteve dhe luleve (Moscow Flower Show) Karina Llazarjeva, duke hapur këtë festë të mrekullueshme mbresëlënëse në Parkun “Gorki” të kryeqytetit rus (03-08 korrik).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31