×
zhvarrim, 26 nëntor 2012
Të paktën 13 persona kanë gjetur vdekjen në qytetin pakistanez Lahore, pasi u helmuan me shurup kolle.
Një grup ekspertësh zviceranë, francezë dhe rusë po përgatiten për studimin e eshtrave të Jaser Arafatit për të përcaktuar shkakun e vdekjes së ish-Liderit palestinez.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
28
29
30