×
autobus, 23 nëntor 2012
Shërbimet e sigurisë të Izraelit arrestuan organizatorët dhe autorët e sulmit terrorist në Tel Aviv, si rezultat i të cilit u plagosën 29 persona.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
24
25
27
28
30