×
BBC, Nëntor 2012
Drejtor i Përgjithshëm i BBC u bë Tony Hall, i cili më parë drejtonte shërbimin e edicionit të lajmeve të korporatës, njoftoi të enjten Korporata e transmetimeve televizive dhe radiofonike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30