×
David Cameron

Situatën në Ukrainë dhe çështje të tjera diskutuan me telefon Kryeministri britanik David Cameron dhe Presidenti rus Vladimir Putin. Në qendër të vëmendjes së tyre ishin dhe tema e zgjidhjes së krizës siriane dhe programi bërthamor i Iranit.

Kryeministri i Britanisë së Madhe, David Cameron, njoftoi se ditën e dielë ka ndërmend të zhvillojë një takim në Londër me Presidentin e Rusisë, Vladimir Putin. Tema kryesore e bisedimeve të tyre do të jetë situata në Siri.
Kryeministri britanik David Cameron, menjëherë pas Presidentit amerikan Barack Obama, doli me një paralajmërim të rreptë në adresë të autoriteteve siriane.
Presidenti rus Vladimir Putin mbërriti sot me një vizitë pune në Londër
Presidenti rus Vladimir Putin mbërriti në Londër me një vizitë pune, gjat
Kryeministri britanik David Cameron dhe Presidenti rus Vladimir Putin zhvilluan bisedime në kuadër të samitit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31