×
Bolivia, Tetor 2012
Gazetari i një radioje boliviane u sulmua të hënën nga persona të panjohur gjatë kohës kur ai po drejtonte programin on-air.
Shtatë persona gjetën vdekjen dhe katër të tjerë u lënduan
Ditari i revolucionarit të famshëm Ernesto Che Guevara, i shkruar prej tij në muajt e fundit të jetës së vet, u bë publik në Internet.
Bolivia konfirmoi vendimin për të paditur Kilin në gjykatën ndërkombëtare për shkak të mosmarrëveshjes territoriale në lidhje me rajonin Antofagasta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31