×
Qeveria e re e Rusisë. Biografitë., 30 qershor 2012
Mihaill Anatoljeviç Abizov, Ministri për Marrëdhëniet me “qeverinë e hapur”
Maksim Anatolieviç Topilin, Ministri i Punës dhe Sigurisë Sociale
Aleksandër Valentinoviç Novak, Ministri i Energjetikës
Andrei Removiç Bjellousov, Minitri i Zhvillimit Ekonomik
Maksim Jurieviç Sokollov, Ministri i Transportit
Vitali Leontjeviç Mutko, Ministri i Sportit
Nikollai Vasiljeviç Fiodorov, Ministri i Bujqësisë
Nikollai Anatolieviç Nikiforov, Ministri i Komunikacioneve dhe Komunikimit masiv
Viktor Ivanoviç Ishajev, Ministri për Zhvillim të Lindjes së Largët, i Dërguar i Presidentit të Federatës Ruse në Qarkun Federal të Lindjes së Largët
Oleg Markoviç Govorun, Ministri për Zhvillim Rajonal
Denis Valentinoviç Manturov, Ministri i Industrisë dhe Tregrisë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
7
8
10
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29