×
Qeveria e re e Rusisë. Biografitë.
Mihaill Anatoljeviç Abizov, Ministri për Marrëdhëniet me “qeverinë e hapur”
Maksim Anatolieviç Topilin, Ministri i Punës dhe Sigurisë Sociale
Aleksandër Valentinoviç Novak, Ministri i Energjetikës
Andrei Removiç Bjellousov, Minitri i Zhvillimit Ekonomik
Maksim Jurieviç Sokollov, Ministri i Transportit
Vitali Leontjeviç Mutko, Ministri i Sportit
Nikollai Vasiljeviç Fiodorov, Ministri i Bujqësisë
Nikollai Anatolieviç Nikiforov, Ministri i Komunikacioneve dhe Komunikimit masiv
Viktor Ivanoviç Ishajev, Ministri për Zhvillim të Lindjes së Largët, i Dërguar i Presidentit të Federatës Ruse në Qarkun Federal të Lindjes së Largët
Oleg Markoviç Govorun, Ministri për Zhvillim Rajonal
Denis Valentinoviç Manturov, Ministri i Industrisë dhe Tregrisë
Sergei Efimoviç Donskoi, Kreu i Ministrisë së Natyrës
Dimitri Viktoroviç Livanov, Ministri i Arsimit
Vladimir Rostisllavoviç Medinskij, Ministri i Kulturës
Veronika Igorievna Skvortsova. Ministre e Shëndetësisë.
Aleksandër Vladimiroviç Konovallov. Ministri i Drejtësisë që nga viti 2008. 
Anatoli Eduardoviç Serdiukov. Ministri i Mbrojtjes
Sergei Lavrov. Ministri i Punëve të Jashtme
Vladimir Andrejeviç Puçkov. Kreu i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme
Vladimir Aleksandroviç Kollokolcev. Ministri i Punëve të Brendshme.
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31