×
Përfaqësuesit e KON. Intervistë
Gjermania përllogarit jo vetëm të mbetet në dhjetëshen e liderëve, por dhe të pozicionohet sa më lart në klasifikimin e përgjithshëm ekipor.
SHBA-ja do të dërgojë në Londër një prej delegacioneve më të mëdha në numër. Kësaj përfaqësueseje ekspertët i parathonë një vend në treshen më të fortë në tabelën e klasifikimit të përgjithshme.
Gjëja kryesore nuk është fitorja, por pjesëmarrja, - kujtoi në intervistën e vet me Radiokompaninë "Zëri i Rusisë" Presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar të Kinës Liu Peng.
Më shumë se 400 sportistë përfaqësojnë Rusinë në Lojërat Olimpike Verore, që do të zhvillohet në Londër. Mbi planet në këtë Olimpiadë tregon për “Zërin e Rusisë” Presidenti i Komitetit Olimpik të FR-së Aleksandër Zhukov:
Në Londër do të vijnë përfaqësuesit e 204 vendeve të botës. Askush nuk duhet të mbetet i zhgënjyer, vërejti në intervistën dhënë Radiokompanisë “Zëri i Rusisë” Shefja e Departamentit për komunikimin me publikun në Shoqatën Olimpike Britanike (Head of Communications British Olympic Association) Miriam Wilkens.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31