×
mercenarë
Militantët e Ushtrisë së Lirë Siriane deklaruan se goditën një helikopter
Sipas njoftimeve të mediave të huaja, në konfliktin e armatosur në Siri në anën e opozitës janë duke luftuar mercenarë nga Afrika, Azia Qendrore, Lindja e Afërt dhe Lindja e Mesme. .
Siria paraqiti në OKB listën e mercenarëve të huaj që janë likuiduar fizikisht në vend. Në të përfshihen 10 militantë nga Algjeria, Tunizia, Arabia Saudite, Egjipti, Franca dhe Britania e Madhe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31