×
homoseksual, 2012
Përfaqësues të Institutit Williams dhe Laboratorit Gallup evidentuan se Barack Obama dhe Mitt Romney
Pentagoni do të organizojë këtë muaj, për herë të par
Parlamenti i Danimarkës miratoi projektligjin që u lejon çifteve të të një
Homoseksualët shqiptarë zhvilluan më 14 maj në Tiranë një maratonë çiklistike në shenjë proteste kundër shkeljes së të drejtave të tyre civile.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31