×
François Hollande, 7 maj 2012
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin uroi François Hollande, i cili fitoi në raundin e 
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin uroi François Hollande, i cili fitoi në raundin e  dytë të zgjedhjeve presidenciale në Francë, me rastin e zgjedhjes së tij në postin e Kryetarit të Shtetit francez dhe i shprehu atij gatishmërinë e vet për bashkëpunim.
Ministri francez i Punëve të Brendshme Claude Guéant shpalli zyrtarisht mbi zgjedhjen e socialistit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
8
9
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
26
27
28
31