×
insekte

Një eksperiment unik po kryhet në Muzeun e fluturave "Parajsë Tropikale" të Shën Petersburgut.

Organizata e Kombeve të Bashkuara për Ushqimin dhe Bujqësinë e OKB-së (Food
Në javët e ardhshme Bregdeti Lindor i SHBA-së do të duhet të përballet me një mësymje unike të gjinkallave përkatësisht përmasave të veta.
Reduktimi i theksuar i numrit të insekteve në botë ka ushtruar një ndikim të ndjeshëm në rendimentin e mollëve, luleshtrydheve dhe kulturave tjera. Shkencëtarët mendojnë se pikërisht kjo po shkakton rritjen e çmimeve të frutave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31