×
militantë, 10 shtator 2013

Ekspertët ndërkombëtarë gjatë seancës së 24-të të Këshillit të OKB-së për të Drejtat e Njeriut paraqitën prova bindëse lidhur me faktin që videot dhe fotografitë e viktimave të sulmit kimik në periferi të Damaskut më 21 gusht ishin sajuar paraprakisht, thuhet në një deklarate të postuar ditën e martë në faqen e Internetit të Ministrisë së Jashtme të Rusisë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
2
3
5
7
8
9
11
14
15
16
21
22
26
27
28
29
30