×
Çmimi Pulitzer
Shkrimtari amerikan Adam Johnson fitoi Çmimin Pulitzer në lëmin e Letërsisë artistike për romanin e tij, ngjarjet e të cilit zhvillohen në Korenë e Veriut. Romani "Biri i Kujdestarit të jetimëve" (ang.
Në SHBA u shpallën emrat e laureatëve të Çmimit Pulitzer (Pulitzer Prize) - një nga çmimet më prestigjioze amerikane në lëmin e letërsisë, gazetarisë, muzikës dhe teatrit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2018
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30