×
zgjedhje vendore
Në Meksikë po përfundon fushata paraelektorale tre ditë para zgjedhjeve presidenciale. Votimi do të zhvillohet të dielën e ardhshme.
Oleg Shein, ish kandidati për kryetar bashkie të qytetit Astrahan, i cili po vazhdon që prej 33 ditësh grevën e urisë, gjatë kohës së shikimit të video-filmimeve nga qendrat e votimit e ndjeu veten keq. Atij iu dha ndihma urgjente mjekësore.
Blogeri i njohur dhe opozitari Aleksej Navalnij së bashku me mjeken Elizaveta Glinka kanë mbërritur
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31