×
Sergei Shoigu, 2012
Pavarësisht nga çdo ndryshim në botë, apo në Rusi dhe Kinë, kursi
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin shkarkoi nga detyra Ministrin e Mbrojtjes Anatoli Serdjukov. Në postin e Kreut
Kreu i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë Sergei Shoigu, i cili u emërua nga Duma rajonale në postin e Kryetarit të rajonit të Moskës, mendon se kryeqyteti i Rusisë duhet të jetë në Siberi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31