×
skllavëri seksuale

Organizata bamirëse “Save the Children” njofton se më shumë se 100 mijë fëmijë në Republikën e Afrikës Qendrore përballen me skllavërinë e seksit dhe rekrutimin në grupet e armatosura.

Bashkëpunëtorët e policisë në kuadër të një
Drejtori Ekzekutiv i Zyrës së OKB-së për Drogën dhe Krimin Juri Fedotov deklaroi në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, se viktima të trafikantëve të qenieve njerëzore janë bërë aktualisht rreth 2.4 milionë veta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31