×
presidenti, 18 dhjetor 2013

Konferenca e madhe për shtyp e Presidentit të Federatës Ruse Vladimir Putin do të mbahet të enjten, më 19 dhjetor.

Konferenca e madhe për shtyp e Presidentit të Federatës Ruse Vladimir Putin do të mbahet të enjten. Ajo do të fillojë në mesditë me orën e Moskës. Për pjesëmarrje në këtë konferencë shtypi janë akredituar më shumë se 1.300 gazetarë rusë dhe të huaj.

Perëndimi për herë të parë i bëri të qartë të opozitës siriane se Presidenti i Republikës Bashar Al-Assad mund të mbetet në pushtet.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2013
1
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31