×
presidenti, 22 prill 2013
Të dielën në qendër të Romës u zhvillua një
Programi “Linja direkte me Vladimir Putinin” do të transmetohet të enjten, më 25 prill të vitit 2013, më 12:00 sipas orës së Moskës, në mënyrë të drejtpërdrejtë nga kanalet televizive federale ruse.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin më 25 prill do të rinisë dialogun me qytetarët e Rusisë në “Linjë direkte”. Të dielën (më 21 prill) në mesditë filloi pranimi i pyetjeve që i adresohen Kryetarit të shtetit. Kushdo që dëshiron mund t’i drejtojë ato nëpërmjet linjave të veçanta telefonike. Ato do të punojnë deri në përfundim të “Linjë direkte” më 25 prill. Ky do të jetë komunikimi i parë me popullsinë e vendit që nga momenti i rikthimit të Putinit në Kremlin pas zgjedhjeve të vitit 2012.
Rusia, televizioni, popullsia, presidenti, Linja direkte me Vladimir Putinin
Në zgjedhjet presidenciale në Paraguaj fitoren e korri përfaqësuesi i Partisë "Colorado", biznesmeni dhe funksionari sportiv Horacio Cartes. Rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve nuk janë shpallur ende, por rivali kryesor i Cartes, kandidati i Partisë Liberale, Efrain Alegre, e ka pranuar tashmë humbjen e vet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
6
7
8
9
10
13
14
17
20
21
27
28
30