×
presidenti, 18 mars 2013
Egjipti është i interesuar t’i bashkohet grupit BRICS (BRIKS), pjesëtarë të të cilit janë Brazili, Rusia, India, Kina dhe Afrika e Jugut. Kjo u deklarua sot nga Presidenti i Egjiptit Mohammed Mursi.
Presidenti i Qipros, Nicos Anastasiadis, u zotua të dielën t’u kompensojë pjesërisht depozituesve humbjet si pasojë e anulimit të detyruar të depozitave.
Presidenti qipriot Nikos Anastasiadis, duke iu drejtuar kombit nëpërmjet televizionit, deklaroi se taksa mbi depozitat bankare që ka shkaktuar zemërim kaq të gjerë ishte një alternativë ndaj falimentimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
8
9
10
16
17
23
24
26
30
31