×
presidenti, 15 mars 2013
Kleriku iranian me ndikim dhe njëkohësisht Kreu i Këshillit të Rojeve t
Agjencitë informative citojnë fragmente nga fjalimi që mbajti përpara Parlamentit të Rumanisë Presidenti Trajan Bashesku (Traian Basescu).
Kryetari i Dhomës së Përfaqësuesve të SHBA-së John Boehner mund
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
8
9
10
16
17
23
24
26
30
31