×
Russia Online: Feja, 2012
Website zyrtar i Patriarkanës së Moskës “Radonezh” - Shoqata më e madhe arsimore dhe edukative e Kishës Orthodhokse Ruse.
Russia Online: Feja,
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31