×
FBI, Maj 2013
Drejtori i FBI-së, Robert Mueller, në një takim në Uashington me Kreun e Ministrisë
Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës gjatë një shkëmbimi zjarri me
Rusia dhe SHBA-ja planifikojnë një takim të Drejtorit të CIA-s me bashkëpunëtorët e shërbimeve sekrete ruse, njoftoi për gazetarët Ndihmësi i Presidentit të Rusisë, Juri Ushakov.
Po zbardhen gjithnjë e më shumë detaje të reja që kanë të bëjnë me ndalimin e Sekretarit të tretë të Ambasadës Amerikane në Moskë: doli se bashkëpunëtori i shërbimit sekret rus, të cilin u përpoq ta rekrutonte diplomati-agjent i agjencisë amerikane të inteligjencës, ishte i angazhuar profesionalisht me çështjen e ilegalitetit terrorist në Kaukazin e Veriut.
Bombat artizanale që shpërthyen në Maratonën e Bostonit më 15 prill u
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
21
23
25
26
27
28
29
30
31