×
Nju Delhi, 2012
Autoritetet e Nju Delhit kanë ndaluar përdorimin e çdo lloj ambalazhi plastik në kryeqytetin indian. "Duke filluar që nga dita e sotme autoritetet ndalojnë shitjen, përdorimin dhe prodhimin e paketimit plastik në qytet.
Në Nju Delhi, në kuadër të samitit të BRICS (BRIKS), filloi takimi i
Presidenti rus Dimitri Medvediev mbërriti në Nju Delhi për pjesëmarrje në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31