×
arratisje, 17 janar 2013
Rreth 180 pengje arritën t’u shpëtonin terroristëve që sulmuan kompleksin e naftës dhe gazit në juglindje të Algjerisë. Brenda në ndërtesën e zaptuar ka ende pengje, njofton Agjencia Reuters.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31