×
ekzekutim

Organizata terroriste "Shteti Islamik i Irakut dhe Levantit" rrëmbeu dhe ekzekutoi një telereporter nga Iraku në veri të Sirisë.

Militantët e grupit radikal "Shteti Islamik i Irakut dhe Levantit" në Siri aksidentalisht i prenë kokën një shokut të vet, duke e marrë atë për mbështetës të Presidentit Bashar Al-Assad.

Vendi i ekzekutimit të ish-Presidentit të Rumanisë, Nikollai Çaushesku (rum. Nicolae Ceauşescu), në shtator do të mund të vizitohet nga turistët.

Terroristët somalezë të grupit "Al-Shabaab", të cilët rrëmbyen agjentin e shërbimeve sekrete franceze Dennis Alex, deklaruan në mikroblogun në "Twitter" se pengu u ekzekutua. Në prag ata njoftuan se francezi u dënua me vdekje.
Ish Zv. Ministri i Mbrojtjes Kim Chol i Republikës Popullore Demokratike të Koresë, i ekzekutuar
Autoritetet irakiane kanë ndërmend të ekzekutojnë më 29 gusht dënimet me vdekje të 254 njerëzve, të dënuar për përfshirje në veprimtari terroriste, njoftoi një burim në organet gjyqësore të Irakut.
Në Irak në një ditë u ekzekutuan 21 persona, midis tyre tre gra. Për këtë njoftoi sot Ministria e Drejtësisë së Irakut.
Në Afganistan talebanët kanë ekzekutuar publikisht një grua. Kjo u bë e njohur të dielën, por masakra ka ndodhur rreth një javë më parë jo shumë larg Kabulit.
Autoritetet saudite kanë ekzekutuar shtetasin e mbretërisë nën akuzën për magji. Në banesën e të ekzekutuarit, i cili pranoi gjithashtu edhe faktin e tradhëtisë bashkëshortore, u gjetën libra magjie dhe hajmali.
Në Ministrinë e Drejtësisë së Japonisë sot do të zhvillohet një takim për të diskutuar se si tjetër përveç varjes mund të ekzekutohen personat, të cilët janë dënuar me vdekje nga gjykata.
Presidenti i Bjellorusisë Aleksandër Llukashenko e quajti tragjedi personale ekzekutimin e Vlladisllav Kovalov dhe Dimitri Konovallov, të dënuar për organizimin e sulmeve terroriste në metronë e Minskut më 11 prill të vitit 2011.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31