×
sulm, 13 gusht 2013

Hakerët thyen faqen e Internetit të Dalai Lamës dhe vendosën në të një virus, i cili infekton kompjuterët e vizitorëve.

Disa njerëz të armatosur vranë të paktën 44 persona në një xhami në verilindje të Nigerisë në qytetin e Konduga në shtetin e Borno.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
15
17
18
21
24
25
26
27
28
29
30
31