×
aksident automobilistik, 1 prill 2013
Në një autostradë në Virxhinia ndodhi një aksident automobilistik me përfshirjen e 75 makinave. Si pasojë e incidentit mbetën të vdekur tre persona si dhe rreth 25 të tjerë janë lënduar dhe janë dërguar tashmë në spital.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
30