×
FEMEN, Qershor 2013
Gjykata e rishqyrtoi çështjen e tre aktivisteve të lëvizjes FEMEN në Tunizi, duke ua reduktuar atyre dënimin në dëmin me kusht dhe vendosi për lirimin e shpejtë nga burgu të vajzave.
Të zhveshura deri te mezi aktivistet e “Femen” organizuan një protestë gjatë vizitës së Kryeministrit të Tunizisë Ali Laarayedh në Bruksel.
Të premten dy aktiviste të “FEMEN” u përpoqën të organizonin një akt proteste gjatë vizitës së Presidentit francez, François Hollande, në Sallonin ndërkombëtar të teknikës së aviacionit dhe kozmonautikës në Le Bourget.
Aktivistet e lëvizjes "Femen" organizuan një protestë gjatë një evenimenti me pjesëmarrjen e Kancelares së Gjermanisë Angela Merkel.
Tre aktiviste të lëvizjes “FEMEN” u arrestuan të premten në mëngjes gjatë një proteste topless përpara ndërtesës së Kancelares Federale në qendër të Berlinit.
Kur shikon vendosmërinë dhe bindjen e patundur të Amina Tyler, aktivistes së lëvizjes "FEMEN" nga Tunizia, dashur padashur të vjen ndërmend edhe një personazh tjetër historik - Zhanë d’Ark (Jeanne d'Arc). E vetme kundër të gjithëve, e bindur në drejtësinë e vet, në detyrën e saj për tu shprehur lirisht dhe për të vepruar.
Organizata "FEMEN", aktivistet e së cilës u arrestuan në Tunizi në fund të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
23
24
26
28
29
30